EN   PL   
Twój nowy start
w Kanadzie.
Odezwij się!
Wiza tymczasowa
Wróć

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

EN   PL   
Twój nowy start
w Kanadzie.
Odezwij się!
Wiza tymczasowa
Wróć

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

EN   PL   
Twój nowy start
w Kanadzie.
Odezwij się!
Wiza tymczasowa

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.

Aby móc podróżować do Kanady większości osób potrzebna jest wiza lub Electronic Travel Authorization (eTA). Jeśli planują Państwo odwiedzić Kanadę, możemy udzielić pomocy w uzyskaniu wymaganych dokumentów (Visitor Visa/eTA).

Jeśli są Państwo rodzicami lub dziadkami obywatela bądź stałego rezydenta Kanady, to mogą się Państwo ubiegać o Parent and Grandparent Super Visa, która umożliwia pozostanie z rodziną w Kanadzie do dwóch lat.

Są już Państwo w Kanadzie? Możemy również pomóc w przedłużeniu Państwa pobytu.